Yrityksille


Pakkaukset, logot, painotuotteet, mainokset…

Yhden viivan toteutukset sopivat yrityksille toimialasta riippumatta. Tyyliä voi hyödyntää pakkauksissa, tuotekuvissa, logossa sekä yrityksen muussa ilmeessä niin verkossa kuin painotuotteissakin. Viivapiirroksella voi kertoa yrityksen tarinaa tai viestiä henkilökunnalle mielenkiintoisella ja huomiota herättävällä tavalla ajankohtaisista asioista.

Ota yhteyttä niin keskustellaan teille sopiva paketti. Viivapiirrosten lisäksi Tuulikki Media tekee valmiiksi esitteiden taiton, pakkausten visuaalisen ilmeen ja mainokset sanomalehtiin tai muuhun printtimediaan toiveidenne mukaisesti. Käyttämämme painotalo on nopea ja monipuolinen, joten painotuotteet voidaan toteuttaa aina suunnittelusta toimitukseen asti.

Sisustustuotteita jälleenmyyntiin

Haluatko ottaa jälleenmyyntiin näyttäviä yhden viivan sisustustuotteita?
Julisteet sopivat moneen erilaiseen sisustukseen minimalistisen ja katseita kiinnittävän ilmeensä ansiosta. Kotimaisesta koivuvanerista valmistetut kortit voi yhtälailla ripustaa seinälle kehystettynä tai pelkällä taulukoukulla. Kortti on myös ihana matkamuisto Turku-turistille. Lähetä sähköpostia [email protected] niin sovitaan yhteistyö-/jälleenmyyntikuvioista tarkemmin!

Tilataide

Myös isommat, uniikit, yhden viivan tilataideteokset hotelleihin, ravintoloihin tai muihin julkisiin tiloihin onnistuvat. Kerro ajatuksesi ääneen niin pääsemme suunnittelemaan yhdessä upeaa ja katseet pysäyttävää tilataidetta!