Toimitusehdot

Tuotteiden markkinoijana ja myyjänä toimii TUULIKKI MEDIA, joka myös toimittaa kaikki sivuilta tilattavat tuotteet, ellemme erikseen sovi toimitusta esimerkiksi suoraan painotalosta (yritysasiakkaat).

HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaukseen sovelletaan tällä sivustolla tilaushetkellä olevaa tuotteen hintaa. Hintoihin lisätään tilaushetkellä voimassa olevat toimituskulut valitun toimitustavan mukaisesti. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Myymme ja toimitamme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen.

Tilauksen voi tehdä verkkokaupassamme ja maksamalla sen verkkomaksulla.

Tilauksen yhteydessä jätettyjä yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille, kerätä tai käytetä suoramarkkinointiin ilman erillistä sopimusta, kuten esimerkiksi uutiskirjeen tilaamista. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Lähetämme tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Mikäli tuotteen kohdalla näkyy teksti ”tilaustuote” se tarkoittaa, että teemme tuotteen yksilöidysti juuri sinulle ja aloitamme valmistuksen vasta tilauksen tultua.

Tilaustuotteet, kuten muotokuvat, valmistuvat noin 2-3 viikossa, joskus paljon nopeamminkin. Tähän lisätään vielä toimitusaika. Muotokuvien tekoon sisältyy kaksi (2) kommentointikierrosta, jolla varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys muotokuvan yhdennäköisyyteen. Muotokuvissa on aina läsnä myös taiteilijan vapaus. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

TOIMITUSAIKA JA TOIMITUSTAPA

TUULIKKI MEDIA pyrkii lähettämään kaikki tilaukset 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, tai vähintäänkin kohtuullisessa ajassa. Toimitustapa on asiakkaan valittavissa tilausvaiheessa tilaushetkellä voimassaolevista toimitustavoista. Toimitusaika vaihtelee tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä mahdollisimman pian.

Tuulikki Media ei vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvista viivästyksistä tai seurantakoodittomien toimitusten katoamisista. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä sähköpostitse, mikäli ette ole saaneet tilaamanne tuotetta.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppamme tiedottaa poikkeavista toimitusajoista sivuillaan.

PALAUTUSOIKEUS

Varastosta valmiina tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessaan, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Vaihdosta ja palautuksesta veloitamme postikulut.

Huomioithan, että peruutus- ja palautusoikeus ei koske tilaustuotteita kuten muotokuvia.

Jos haluatte palauttaa ostamanne tuotteet, ottakaa yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tavaran luovutuksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat maksetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen tai muulla sovitulla tavalla. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos lähetys on vioittunut kuljetuksessa, siitä on välittömästi reklamoitava kuljetusyhtiölle.

Asiakkaalla on huolenpitovelvoite tuotteesta sen palauttamiseen saakka. 

MAKSAMINEN

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
Yritysasiakkaiden tilaustyöt laskutetaan OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta.

Verkkokaupan maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista ja kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TAKUU

Kuluttajasuojalain ja tuotevastuulain tarkoittaman suojan lisäksi mahdollisesti myönnettävät takuut on mainittu erikseen tuotteen kohdalla. Jos mainintaa takuusta ei ole, tuotteille ei myönnetä kuluttajasuojalain ja tuotevastuulain tarkoittamaa vastuuta laajempaa suojaa.

YLIVOIMAINEN ESTE

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokauppamme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaamme vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Tuulikki Media

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse [email protected]

Tiensuunkuja 10 A 3,
20320 Turku (EI KIVIJALKAMYYMÄLÄÄ)

Y-tunnus: 2988929-6
Puhelin: +358(0)505126352
Sähköposti: [email protected]
tuulikkimedia.com