Mikä Tuulikki Media?

Kuva: Katriina Kantonen

Kasvot Tuulikki Median takana

Olen Soile Timonen, turkoosia rakastava, käytännönläheinen ja rauhallinen persoona Tuulikki Median takana. Juureni ovat metsän ja järven rauhassa, mutta sydämeni sykkii myös urbaanille kaupunkielämälle. Polttoaineenani käytän mausteista ruokaa ja rytmikästä musiikkia, perinteistä kahvia unohtamatta.

Koulutukseltani olen medianomi. Valmistuin vuoden 2018 loppupuolella Turun AMK:sta mainonnan suunnittelun linjalta. Sitä ennen olen opiskellut graafista suunnittelua, painotuotantoa ja kansainvälistä radio- ja TV-työtä.

Yhden viivan tekniikan löysin osittain sattuman kautta. Kirjoittaessani AMK:n lopputyötä tuli vastaan toinen lopputyö, jossa tuotiin esille viivapiirrosten maailmaa. Kiinnostuin tyylistä ja pian tunsinkin tyylin jo omakseni.

Mutta mikä tämä Tuulikki Media oikein on? Se on viivapiirroksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa tuotteita sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Tuulikki Media toimii Turussa ja kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Turussa yhdistyvät kaunis luonto, kotoisa tunnelma ja kaupunkielämän helppous. Ehkäpä juuri näistä asioista kumpuaa inspiraatio Tuulikki Median tuotteisiin.

Mistä kaikki sai alkunsa

Kaikki sai alkunsa kuvaamataidon tunnilla yläasteen alussa. Opettaja oli tuonut luokkaan pässin kallon ja kertoi että tarkoituksena on piirtää mahdollisimman saman näköinen kuva hiilellä. Hetken kalloa kauhisteltuamme ryhdyimme hommiin. Siihen päivään asti olin ajatellut etten osaa piirtää. Jokin kuitenkin loksahti silloin kohdilleen ja aloin muodostaa paperille valon ja varjon muotoja. Siitä päivästä lähtien olen piirtänyt muotokuvia ja kouluttautunut erilaisten visuaalisten asioiden ympärillä, eikä loppua ole näkyvissä.